SIRKUS-ELOKUVALEIRIT kesäkuussa 2019

7-16-vuotiaiden kirjautuminen SIRKUS-ELOKUVALEIREILLE kesäkuussa 2019!

 Leiriohjelmassa opiskeltiin sirkustaiteen perusteita, kuten akrobatiaa, tasapainotöitä, keskittymistä. Näitä taitoja tarvitsevat jokainen meistä, varsinkin nykykiireisenä aikana! Harrastamalla sirkusta, lapsissa kehittyy kyky keskittyä, työskennellä ryhmässä ja saavuttaa itsenäisesti parhaat tulokset. Kommunikointi äidinkielellään samanikäisensä kanssa ja englanniksi sirkusopettajan Valentinin kanssa auttavat heitä saavuttamaan parempia tuloksia koulun opiskelussa sekä kehittää parempia elämisen taitoja.

Elokuvaohjelmassa jokaisella osallistujalla oli mahdollisuus kokeilla itseään käsikirjoittajana, näyttelijänä, ohjaajana ja muina elokuvantekijöinä! Elokuva, johon olet itse osallistunut, on ihana muisto itsellesi, ystävillesi ja sukulaisillesi!

Leiriohjelmaan kuului myös omien mestariteosten ja elokuva-pukujen luominen, liikunta-, äly- ja lautapelit, elokuvakilpailu, uinti merellä, sauna, veneily- ja surffilautailu, juhlia ja diskoja, vanhojen sekä uusien ystävien tapaaminen!

Sää oli tosi lämmin molempien leirin aikana, joka päivä uimme meressä ja harrastimme liikuntaa ulkona. Ensimmäiselle leirille tuli musiikki- ja elokuvataiteilija Karl Rautio sekä jooga-opettaja Liisa Jyväskylästä. 

Ensimmäisen leirin aikana tehtiin Karlin ohjaaman "Yksinäisyyden 60 vuotta" lyhyen elokuvan, toisen leirin aikana nuoret tekivät oman elokuvan, Tuhkimon tarinan uuden version. 

Yksinäisyyden 60 vuotta

Venäjänkielinen lyhyt elokuva, on tehty 3-9.6.2019 Sirkus- ja Elokuva-leirillämme Tippsund-leirialueella.

SIRKUSKERHOT TURUSSA

SIRKUS -kerhojen vetäjä 18-vuotias Valentine Belgiasta on ollut meillä palveluksessa 4,5 kk. Sitten hänen tuli tosi ikävä perhettään ja poikaystävään, ja hän lähti takaisin kotiinsa. 

Turussa hän on vetänyt 2 kerhoa lapsille sekä yhden pikkulapsille vanhempien kanssa. Hän on ohjaannut myös Ranskan kielen opiskelukerhon.

Hänen perheensä on käynyt myös Suomessa. Sen käynnin aikana Valentine sisaruksineen esiintyi Daisy Ladiesen pihalla. 

Olemme tosi kiitollisia hänelle työstään!

 

 

 

 

SIRKUS - esitys Daisy Ladiesin pihalla 2019

Valentine, hänen siskonsa ja kaksi veljettä esiintyvät DaisyLadiesin pihalla.

"Nature and Primitive Technology", nuorisovaihto Espanjassa

22. elokuuta - 1 syyskuuta 2019 osallistumme nuorisovaihtoon "Nature and Primitive Technology", jonka järjestää yhteistyökumppanimme Espanjan Leonista CD el Bosque de Hielo -järjestö.

Tutustu infopakkiin https://www.siriusfinland.fi/442321946 ja tule mukaan!

 

REINVENTING the FUTURE - ERASMUS+ projekti

Olemme aloittaneet 

REINVENTING the FUTURE - Erasmus+ projektin toteuttaminen yhteistyössä seuraavien tahojen kanssa:

* European Learning Network Ltd., Great Britain

* Permacultura Cantabria, Spain

Lisä tietoja projektista on englanniksi tässä https://www.siriusfinland.fi/442521937