Kielileiri “Secrets of the Lake”

Kutsumme 12-18 vuotiaita nuoria “Secrets of the Lake - 2” -nimiselle kielileirillemme.

19.7 - 26.7.2020

(On vain 14 paikkaa yhteensä. Nyt on 14 vapaata paikkaa!!!)

 

Saatatte kysyä: Onko mahdollista yhdistää nuorten loman englannin kielen oppimiseen?
Vastaamme: Tietenkin kyllä!

”Secrets of the Lake” ei ole pelkkä kielileiri, vaan kokonainen tarina, joka on täynnä mysteerejä ja salaisuuksia! Selvittääkseen koko tarina, osallistujien on suoritettava salaperäisiä ja vaikeita testejä, ratkaistava arvoituksia ja kerättävä vihjeitä. Koko leirijakson aikana nuoret poimivat askel askeleelta tapahtumien uusia yksityiskohtia ja lähestyvät sitä kautta tarinan loppuhuipennusta! 

Haluatteko, että lapsenne ovat motivoituneita oppimaan englantia tehokkaasti ja nopeasti, unohtavat kieliesteitä, alkavat puhua englantia sujuvasti ja samalla viettävät lomaansa hauskasti ja hyödyllisesti? Leirillämme lapset saavat nauttia viehättävistä luontoretkistä, joilla he uppoutuvat salaisuuksien ja luovuuden maailmaan, kommunikoivat ikätovereidensa kanssa englanniksi, parantavat tietämystään, täydentävät sanastoaan sekä pelkästään nauttivat lomasta! Ei ole tylsää opetusta, eikä tylsiä oppikirjoja! Eikä mitään ulkoaoppimista! Keskitymme peliin ja helppoon kommunikointiin.

Englanninkielisen leirimme avulla nuoret pääsevät pikkuhiljaa ylittämään kielirajan, rakastumaan englannin kieleen ja paljastamaan oman luovan potentiaalinsa ja persoonallisuutensa, sekä, tietysti, hankkimaan uusia ystäviä ja viettämään unohtumatonta lomaa kauniin järven rannalla.

Lapset nauttivat kehittävistä ja luovista peleistä, hauskista kielikilpailuista, tietokilpailuista, kehityskilpailuista ja luovista esityksistä, sekä lopuksi “Secrets of the Lake” -seikkailupelistä. Yhdessä parannamme puhumisen taitojamme puhekehitystä suullisten workshopien kautta, harjoittelemme ilmaisutaitoa ja kuvaamme lyhytelokuvan. Eväsretket järvelle, grillaus, iltatanssit ja urheilupelit edistävät kommunikointi- ja ryhmätyötaitojen muodostumista, kun taas aamuvoimistelu, jooga, uinti järvessä (sään mukaan) ja sauna rakentavat terveitä elämäntapoja.

Ystävälliset opettajat varmistavat, että jokainen osallistuja viettää aikaa hyödyllisellä tavalla, tuntee olevansa erityinen ja välttämätön ryhmässä, sekä paljastaa yksilöllisyytensä. Kokeneet englanninkieliset opettajat luovat ystävällisen ja rennon ilmapiirin, joka edistää kielenoppimista mukavalla tavalla.

 

Tarjoamme 4 ateriaa päivässä (aamupalaan, lounaan, välipalan ja iltapalan). Ruokalista on terveellinen ja tasapainotettu. Päivittäin tarjoillaan tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, sekä maitotuotteita ja mehua. Lapsilla on aina pääsy juomavedelle.

 

Mukava, tilava, kaksikerroksinen Kultakukkura mökki (n. 6 km Forssasta) havumetsässä, järven rannalla. Varustukseen kuuluvat mukavat, kolmen hengen huoneet, 3 suihkua, 3 WC:ta, keittiö, tiskikone, pesukone, silitysrauta, tilava olohuone, parveke ja kesäterassi. Pihalla on saunakota, jossa on myös puugrilli. Luontoa, hiljaisuutta, raikasta ilmaa, kirkasta järveä ja kauniita maisemia.

 LISÄÄ TIETOJA MÖKISTÄ  

http://www.kultakukkura.fi/

 

Hinnat
Ale-tarjous: vain 400 euroa 
Tavallinen hinta: 500 euroa

Yhdistyksen jäsenille hinta on 380 euroa (jäsenmaksu on 10 eur/vuosi)

Kutsu ystäväsi, ja saat alennukset!

Mikä tahansa englannin kielen taito kelpaa leirille osallistumiseen!

 Leirin lopussa jokainen osallistuja saa osallistumistodistuksen. Arvomme myös pieniä, mutta erittäin miellyttäviä palkintoja.

 Odotamme innoissamme tapaamistamme “Secrets of the Lake” -leirillä!

Pääsette ilmoittamaan lastanne leirille ottamalla yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse: 

E-Mail: sirius.turku@gmail.com

https://www.facebook.com/elizaveta.lelkova (ohjelma, opettajat)

Puhelin: 045-78762663 (Elizaveta)

https://www.facebook.com/ludmila.saarinen (asuminen, ruoka, kuljetukset, kirjautuminen, laskut (puh. 050-3550701, Людмила)

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymykseenne!

Kiirehtikää, paikkoja on rajoitetusti!