Reinventing the Future -interaktiivinen kirja

Rakkaat ystävät!


20.1.2020 sovitun Reinventing the  Future -interaktiivisen kirjan suomenkielisen version julkaiseminen viivästyi COVID-19-pandemian takia.

Mutta se julkaistiin 22.10.2020. Joten voit tarkistaa julkaisun, jos et vielä tehnyt sitä seuraavassa linkissä. 

Reinventing the Future, Finnish version

 

 

Osallistumisvierailu Suomeen.
Daisy Ladies ry:n tiloissa Turussa, 11-13 kesäkuuta 2019.
Projektin osallistujat pystyivät jakamaan parhaita käytäntöjä ja tekniikoita koskien motivaatiota, osallisuutta ja yrittäjyyttä aikuisten alalla.

REINVENTING the FUTURE -PROJEKTI

Tämä Euroopan komission rahoittama Erasmus + -ohjelman avaintoiminnon 2 “Strategiset kumppanuudet aikuiskoulutuksen alalla” interaktiivinen kirja on osa ”Tulevaisuuden uudelleen keksiminen” hanketta.

Strateginen kumppanuus (Crinnova, Permacultura Cantabria ja Sirius) luotiin sen päätarkoituksen saavuttamiseksi, jonka mukaan aikuisten kouluttajat sekä aikuiset ihmiset saavat uusia tietoja ja välineitä innovatiivisten ja kestävien hankkeiden kehittämiseksi yhteistyönä; seedistää myös yrittäjyyttä ja sosiaalista osallisuutta paikallisten kansalaisten keskuudessa.

Hankkeen päätavoitteet ovat:

- Uuden ja innovatiivisen Dragon Dreaming -menetelmän suunnittelu: se tehdään jakamalla parhaita käytäntö.

- Didaktisten materiaalien luominen, jotta aikuisopiskelijat ja aikuiset voivat helposti perehtyä Dragon Dreaming -menetelmän.

- Tehokas levityskampanja Dragon Dreaming -menetelmän siirtämiseksi Euroopan maihin.

Kirjan luomiseksi suoritimme seuraavat päätoiminnot:

- Kolmen päivän osallistumisvierailu Iso-Britanniassa.

- Kolmen päivän osallistumisvierailu Suomessa.

- Kymmenen päivän kurssi Espanjassa.

Näiden toimintojen aikana vaihdoimme parhaita käytäntöjä, jotka olivat perustana tämän kirjan luomiselle. Tämä on helppo tapa oppia Dragon Dreaming -menetelmän. Kymmenen päivän kurssi Espanjassa toteutettiin myös metodologian ja interaktiivisen kirjan tehokkuuden testaamiseksi. Siihen osallistui 10 osallistujaa kustakin järjestöstä, jotka oppivat ja kokivat tämän osallistavan ja luovan tekniikan.Tämä kirja kehittää aikuiskouluttajien ammattitaitoja parantamalla heidän toimintansa ja koulutustensa laatua osallisuuden, väkivallan ehkäisyn, akateemisen ja työmenestyksen näkökulmasta sekä aikuisopiskelijoiden henkilökohtaista ja sosiaalista yhtenäisyyttä.

Suomeksi tekstittyjä videoita, jotka on tehty  kirjan yhteydessä, voitte nähdä kotisivuillamme alhaalla. 

 

 

1. PROJECT DESIGN

2. BUILDING TEAMS

3. PLANNING PROJECTS I

4. PLANNING PROJECTS II

5. PHASE of ACTION THEORY

6. GROUP DYNAMICS

7. 21st CENTURY ORGANISATIONS